fotogalerij

OPEN DAG

Op zoek naar een (nieuwe) basisschool voor uw kind?

 


Donderdag 21 maart van 8.45 tot 15.00 uur


Wat ben jij van plan? Jenaplan!

Op onze OPEN DAG is de school vol in bedrijf! We laten u graag onze fijne Jenaplanschool zien, waar kinderen met én van elkaar leren, waar wij hen voorbereiden op de verre én nabije toekomst en waar we samen leren leven. Onze directeur en stamgroepleiders ontvangen u graag en staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk gaat het leren gewoon door, de stamgroepleiders begeleiden de stamgroepen, geven de instructies en ontvangen u in de groepen. De kinderen in de groep zijn natuurlijk onze grootste ervaringsdeskundigen. Onze directeur staat voor u klaar voor alle andere vragen.


Maakt u liever een afspraak voor een ander moment? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en/of rondleiding. Dat kan door te bellen naar 0341-252261 of een mail te sturen naar Winifred Bos; w.bos@franciscus-nunspeet.nl.

 

 

 

Help! Ik heb de open dag gemist....

Geen probleem! Maak gerust een afspraak met onze directeur voor een persoonlijk gesprek en een vrijblijvende rondleiding. Een afspraak maken kan door te bellen naar onze school (0341-252261) en te vragen naar onze directeur, Winifred Bos. Met haar kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek (en/of rondleiding). U mag ons natuurlijk ook mailen: info@franciscus-nunspeet.nl